Social
Community Involvement

Äänekoski – Sähköpyörät

Vihreä Uusiutuva Äänekoski luotsaa Äänekosken kaupungin vähähiilisyyteen ja kestävään kaupunkikehitykseen. Se tarkoittaa uudenlaisia palveluja, tietoutta, mahdollisuuksia tehdä vastuullisia valintoja, ympäristön huomioimista päätöksen teossa sekä ennen kaikkea yhteistyötä kaupungin ja asukkaiden sekä yritysten ja yhteisöjen kanssa.

No value
Total impact 0 See all »
No value
Total impact 0 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Claim this Act
Is this your company's Act? Sign up and claim this Act to make it yours.

Purpose

Vihreä Uusiutuva Äänekoski-hanke on hankkinut sähköpyöriä Äänekoskelle yleiseen käyttöön. Kaupunkilaiset voivat lainata pyöriä Ravintola Majakasta ja hotellien asukkaat voivat tutustua kaupunkiin Hotelli Hirvestä ja Hotelli Äänekoskesta löytyvien sähköpyörien avulla. Sähköpyörän saa veloituksetta käyttöön täyttämällä paikan päällä vuokrausta varten tehdyn lomakkeen. Sähköpyörät ovat olleet todella suosittuja viime vuosina ja niiden käyttö on lisääntynyt valtavasti. Sähköpyörien ensimmäinen lainauskokeilu ajoittuu heinäkuun alusta elokuun puoliväliin, jonka jälkeen tarkastellaan kaupunkipyörien käytön määrää ja käyttötarvetta.

Results

Tarkoitus on selvittää kaupunkipyörien tarvetta ja sitä millaista käyttöä niillä on. Tämän kokeilun jälkeen palvelua on tarkoitus kehittää paremmaksi, kun tarpeesta tiedetään enemmän.

Sähköpyörä on tervetullut lisä hotellin palveluihin. Asiakkaat ovat aiemmin kyselleet hotellilta pyöriä lainaan tai mahdollisuutta pyörien vuokraamiseen kaupungin alueella. S

Implementation

Äänekoskella on paljon nähtävää varsinkin näin kesäisin ja sähköpyörällä on miellyttävä liikkua vähän pidempiäkin matkoja.

Other Community Involvement Planet Acts

Partners

Your current shadow instance is ""Staging"". Exit