Social
Equality and Diversity

TITRY ry – Kehittämässä kiertotalouden työllisyyspalveluita

TITRY:n tavoitteena on luoda ja kehittää uusia kiertotalouden työllisyyspalveluita sekä kehittää uusia pakkaus- ja lähetysratkaisuja yhdessä KIERTO – Kiertotaloudesta kasvua hankkeen kanssa.

No value
Total impact 0 See all »
No value
Total impact 0 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Claim this Act
Is this your company's Act? Sign up and claim this Act to make it yours.

Purpose

Tampereen Lielahdessa toimiva vuonna 1963 perustettu TITRY ry pitää sisällään keskisuuren koneistamon, ompelimon, verkkokaupan lähetyspalvelun ja palvelupakkaamon. TITRY:n toiminnassa keskeistä on vastuu työn laadusta ja työntekijöistä. Yhteiskuntavastuuta osoitetaan tarjoamalla työtä osatyökykyisille ja muille vaikeasti työllistyville.

Nyt tavoitteena on luoda ja kehittää uusia kiertotalouden työllisyyspalveluita sekä kehittää uusia pakkaus- ja lähetysratkaisuja KIERTO – Kiertotaloudesta kasvua hankkeen voimin.

Results

KIERTO – Kiertotaloudesta kasvua on jatkoa joulukuussa 2021 päättyneelle KIERTO – Kiertotalouden toiminnalliset oppimisympäristöt -hankkeelle.

KIERTO – Kiertotaloudesta kasvua on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama yhteishanke, jonka päätoteuttajana toimii Tampereen kaupunki. Osatoteuttajina hankkeessa ovat Tampereen evankelisluterilainen seurakuntayhtymä, Ekokumppanit Oy, Nextiili ry, Sopimusvuori ry sekä TITRY ry.

Hankkeen ydin on kasvattaa kiertotalousosaamista ja kiertotalousliiketoimintaa. Kohderyhmänä ovat yritykset ja alle 30-vuotiaat nuoret. Hankkeessa luodaan ja kehitetään osatoteuttajien yhteistyönä uusia kiertotalouden työllisyyspalveluita.

Implementation

TITRY:n rooli hankkeessa on toimia pakkausalan kiertotalouden asiantuntijana, oppimisalustana ja promoottorina. Hanke toteutetaan ajalla 1.1.2022–31.8.2023.

Osatoteutuksessa etsitään hankkeen aikana uusia pakkaus- ja lähetysratkaisuja, joilla yhteistyöyritysten toiminnan hiilijalanjälkeä pystyttäisiin pienentämään.

Hankkeeseen otetaan työkokeilijoita, jotka työskentelevät TITRY:n pakkaamossa. Heidän tuntemuksena pakkausmateriaaleista ja niiden kierrätyksestä sekä uusiutuvista pakkausmateriaaleista kasvaa käytännön työn ja hankkeessa tarjottavien valmennusten kautta.

Partners

Your current shadow instance is ""Staging"". Exit