Social
Equality and Diversity

Jalostaja – suomalaisen paraurheilun tukeminen

Perheyhtiö Jalostaja on suomalaisen paraurheilun merkittävä tukija. Vuonna 2018 lanseeratun Jalostaja Para Teamin tavoitteena on kasvattaa tietoisuutta paraurheilusta ja tarjota tukea Suomen paraurheilijoille. Nyt Jalostaja Para Team laajentaa paraurheilulle tarjoamaansa tukea. Aiemmin vain yleisurheilijoista koostuneeseen tiimiin on valittu nyt myös ratsastuksen, uinnin ja hiihdon nousevia tähtiä.

No value
Total impact 0 See all »
No value
Total impact 0 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Claim this Act
Is this your company's Act? Sign up and claim this Act to make it yours.

Purpose

Suomen Tokion paralympialaisissa saavuttama menestys nosti paraurheilun tunnettuutta suomalaisen urheilun kentällä. Tätä kehitystä myös Jalostaja haluaa olla vahvasti tukemassa.

Results

Vuonna 2018 käynnistynyt Jalostaja Para Team on yksi merkittävimmistä paraurheilijoita tukevista hankkeista Suomessa. Hankkeen kautta perheyhtiö Oy Lunden Ab Jalostaja tarjoaa paraurheilijoille tärkeitä eväitä urheilu-uran varrelle ja arkeen.

Implementation

Yhteistyö kuuden urheilijan kanssa jatkuu aina vuoden 2024 paralympialaisiin saakka. Sen ytimessä onkin arjen tukeminen ja paremman arjen mahdollistaminen. Yhteistyön ytimessä on parampi arki. Jalostaja Para Team jatkaa yhteistyötä myös Urheilugaalan kanssa. Syksyn aikana kumppanit tuovat esiin muun muassa liikunnan iloa vaikeuksista huolimatta ja urheilumenestyksen mahdollistajien merkitystä.

Your current shadow instance is ""Staging"". Exit