Environment

Siili Solutions – Ympäristövaikutusten minimointi

Siili Solutions auttaa luomaan parempaa huomista huolehtimalla työntekijöistään Siileistä ja maailmasta sekä varmistamalla, että yrityksessä ollaan vastuullisia kaikessa toiminnassa. Siili on muun muassa aloittanut SiiliMetsä -hankkeen, jonka tarkoituksena on hyvittää kaikkien työntekijöidensä vuosittaiset hiilidioksidipäästöt istuttamalla puita.

No value
Total impact 0 See all »
No value
Total impact 0 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Claim this Act
Is this your company's Act? Sign up and claim this Act to make it yours.

Purpose

Tieto- ja viestintäteknologian kehitys voi pienentää globaaleja CO2-päästöjä jopa 20 prosentilla vuoteen 2030 mennessä.

Results

Siili Solutions on myös käynnistänyt oman SiiliMetsä -hankkeen yhteistyössä Suomen 4H-liiton Taimiteko-toimintamallin kanssa. Tavoitteena on istuttaa 43 puuta jokaista työntekijää kohden vuodessa, joka kattaa työntekijän vuosittaisen hiilijalanjäljen niin työ- kuin vapaa-ajankin osalta. Vuonna 2020 Siili istutti ensimmäiset puuntaimet Punkalaitumelle.

Siili tukee työntekijöidensä kulkemista julkisella liikenteellä sekä hyödyntää virtuaalisia keskustelu- ja videoyhteyksiä matkustamisen vähentämiseksi. Jätteiden kierrätys ja sähkönkulutuksen vähentäminen ovat osa arkipäivää kaikissa Siilin toimitiloissa.

Implementation

Siili-konserni johtavana digitaalisten palvelujen ja tietojärjestelmien kehittäjänä edistää aktiivisesti kehitystä pienempiin päästöihin sekä omassa että asiakkaidensa liiketoiminnassa.

Other Climate Planet Acts