Environment
Climate

Premium Pet Food – Ekologinen tuotanto

Premium Pet Food haluaa vaikuttaa omalla tekemisellään eläinten ja ympäristön parempaan huomiseen.

No value
Total impact 0 See all »
No value
Total impact 0 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Claim this Act
Is this your company's Act? Sign up and claim this Act to make it yours.

Purpose

Premium Pet Food välittää eläimistä ja uskoo vakaasti, että kotimaisilla, puhtailla ja vähän prosessoiduilla raaka-aineilla saadaan aikaan huippuluokkaista ja turvallista ruokaa lemmikeille.

Results

Uusien tuotantotilojen valmistuttua syksyllä 2020, Premium Pet Food pystyy hyödyntämään uusiutuvaa energiaa tuotteiden valmistuksessa ja tätä kautta pienentämään tuotteidensa hiilijalanjälkeä. Yritys etsii jatkuvasti uusia tapoja toimia ympäristöä kunnioittaen lemmikkien ravinnon laadusta tinkimättä.

Yrityksen arvot:

  • Vastuullisuus
  • Ympäristöystävällisyys
  • Antibioottivapaiden ja kotimaisten raaka-aineiden käyttö

Premium Pet Food hoitaa tuotannon kokonaisuudessaan omissa tiloissaan ja panostaa logistiikkaan, joka kuluttaa luontoa mahdollisimman vähän.

Implementation

Vastikään avatussa tehtaassa Liedossa on investoitu voimakkaasti ekologiseen tuotantoon, jotta Premium Pet Food voi varmistaa toimintansa mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.

Lämmöntalteenotto toteutetaan tuotannon kylmälaitteista, paineilmakompressoreista ja kuivausprosessista. Talteenotettu lämpö hyödynnetään lämpöpumpun kautta esimerkiksi laitoksen pesuvesien lämmityksessä, kuivausprosessissa, tehtaan lämmityksessä sekä ulkoalueiden sulanapidossa.

Lisäksi tehtaan katolle on asennettu 720 kpl aurinkopaneeleita (teholtaan 240 kW), kaikki tehtaan käyttämä sähkö on 100 % uusiutuvaa ja höyry tuotetaan biopohjaisilla polttoaineilla.

Other Climate Planet Acts