Environment

Niemi – Suomen puhtain muutto – 100 % kalustosta käy fossiilittomalla polttoaineella

Huoli ilmastonmuutoksesta on todellinen ja vaatii yrityksiltä välittömiä toimenpiteitä kaikessa toiminnassa. Alamme markkinajohtajana haluamme toimia ympäristönsuojelun edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä alan muille yrityksille. Seuraamme tarkkaan työmme keskeisiä ympäristövaikutuksia, koulutamme henkilökuntaamme ja kehitämme toimintatapojamme jatkuvan parantamisen periaatteella niin, että aiheuttamamme ympäristökuormitus jää mahdollisimman pieneksi.

No value
Total impact 0 See all »
No value
Total impact 0 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Claim this Act
Is this your company's Act? Sign up and claim this Act to make it yours.

Purpose

Tarjoamme Suomessa ensimmäisenä puhtaita ja ekologisia ympäristöä säästäviä biokaasu-muuttoja. Neljäsosa autoistamme kulkee jo biokaasulla, ja olemme ottaneet Neste MY uusiutuva diesel -polttoaineen käyttöön kaikkiin dieselautoihimme. Tavoitteenamme on saada vastuullisuusperiaatteidemme ja ympäristöohjelmamme mukaisesti yrityksen pienhiukkaspäästöt nollaan vuoteen 2030 mennessä.

Results

Vaihtamalla fossiiliset polttoaineet kokonaan uusiutuviin vaihtoehtoihin vähennämme kasvihuonepäästöjä vuositasolla noin 2,1 miljoonaa kiloa. Se vastaa noin 700 henkilöauton poistamista liikenteestä vuodeksi.

Tarjoamme jatkossa asiakkaillemme puhtaimman tavan muuttaa ottamalla nyt käyttöön 100-prosenttisesti jätteistä ja tähteistä valmistetun, kotimaisen Neste MY dieselin kaikissa dieselautoissamme ja luopumalla fossiilisten polttoaineiden käytöstä. Uudistuksen myötä asiakkaidemme muuttojen aiheuttamat kasvihuonekaasupäästöt vähenevät jopa 90 %.

 

Implementation

Kaikki punaiset automme käyttävät vain fossiilittomia polttoaineita. Tällä hetkellä ajoneuvokalustostamme noin neljäsosa toimii biokaasulla, joka on uusiutuva, 100-prosenttisesti kotimainen polttoaine ja jonka pienhiukkaspäästöt ovat 0 %. Muutama autoistamme kulkee täyssähköllä ja loppuosa kalustostamme käyttää Neste MY uusiutuvaa dieseliä.

Muutoissa kierrätykseen tuleva materiaali hyödynnetään ensisijaisesti uudelleenkäytössä yhteistyökumppaneidemme kautta. Uudelleenkäyttöön kelpaamaton materiaali päätyy lajittelun ja kierrätyksen kautta ensisijaisesti uusiomateriaaliksi ja toissijaisesti energiaksi, jolloin ympäristöä kuormittavaa kaatopaikkajätettä ei synny lainkaan.

Other Climate Planet Acts