Environment
Climate

Nestlé – Päästöjen vähentäminen

Tavoitteenamme on puolittaa päästömme 2030 mennessä ja saavuttaa nollapäästöt viimeistään vuonna 2050. Tavoite koskee koko arvoketjuamme, aina pelloilta kuluttajan pöytään asti.

No value
Total impact 0 See all »
No value
Total impact 0 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Claim this Act
Is this your company's Act? Sign up and claim this Act to make it yours.

Purpose

Ilmastonmuutoksen torjuminen ei voi odottaa, emmekä mekään voi. Käytämme kokoamme ja vaikuttavuuttamme torjuaksemme ilmastonmuutosta ja saavuttaaksemme merkittäviä muutoksia. Muutamme liiketoimintaamme ja käyttämme resurssejamme edistääksemme muutosta.

Results

Kasvihuonepäästömme jokaistan tuotantotonnia kohden ovat jo nyt vähentyneet 37% vuodesta 2010.

Implementation

Net Zero Roadmap eli ilmastotiekarttamme antaa suunnan ja aikataulun toimillemme. Suurin osa arvoketjumme päästöistä syntyy maataloudessa. Siksi keskitymme maatalouden käytäntöjen muuttamiseen arvoketjussamme, ja uudistavan maatalouden käytöntöihin siirtymiseen.

Tiemme nollapäästöihin koostuu kolmesta pääkohdasta:

  1. Tuemme uudistuvaa maataloutta
    Teemme tiiviisti yhteistyötä maanviljelijöiden, tavarantoimittajien ja yhteisöjen kanssa hankkiaksemme raaka-aineita tavalla,joka tuottaa positiivisia sosiaalisia ja ympäristövaikutuksia.
  2. Uudistamme toimintaamme
    Nollapäästöjen saavuttaminen vaatii meiltä suuria muutoksia tuotantotapoihimme. Siirrymme 100% uusiutuvaan sähköön vuoteen 2025 mennessä. Vaihdamme omistamiemme maailmanlaajuisten sopimusajoneuvojemme ajoneuvokannat pienempipäästöisiin vuoteen 2022 mennessä.
  3. Muutamme tuotevalikoimaamme
    Osaamisemme ja resurssiemme avulla päivitämme tuotevalikoimaamme tuotteilla, jotka ovat ‘hyväksi sinulle ja hyväksi maapallolle’. Muokkaamme reseptejämme ympäristöystävällisemmiksi. Kehitämme myös  päästöjemme mittaamista ja hallintaa.

Other Climate Planet Acts