Environment
Climate

Enpros – ZeroWaste Siirtoasiakirja avuksi kuljetusliiketoimintaan

Enpros Oy:n digitaalinen ZeroWaste-siirtoasiakirja on ketterä ja helposti käyttöönotettava mobiilisovellus siirtoasiakirjojen hallintaan. Sovelluksen avulla pystytään kätevästi seuraamaan muun muassa jätemääriä ja kuljetuksia, ja viemään siirtoasiakirjat automaattisesti kansalliseen siirtoasiakirjarekisteriin.

No value
Total impact 0 See all »
No value
Total impact 0 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Claim this Act
Is this your company's Act? Sign up and claim this Act to make it yours.

Purpose

Enpros kehittää toimivia ja nykyaikaisia ympäristöhuollon sovelluksia sekä kustannustehokkaita ratkaisuja kiinteistöjen ympäristötiedon keräämiseen.

Uusi jätelaki vaatii siirtoasiakirjojen tekemisen sähköisenä vuoden 2022 alusta lähtien. Lisäksi siirtoasiakirjojen tiedot pitää viedä joko sähköisesti tai naputella manuaalisesti kansalliseen siirtoasiakirjarekisteriin. ZeroWastessa tehdyt siirtoasiakirjat viedään automaattisesti tähän rekisteriin.

Results

Säästää työaikaa – Ei paperisten siirtoasiakirjojen pyörittelyä, etsimistä ja täyttämistä osapuolten kesken
Tuottaa tietoa raportointia varten – Jätemäärä- ja koosteraportit kätevästi parilla klikkauksella
Pitää asiakirjat tallessa – Automaattisesti pilvipalveluun arkistoituva ja sähköisesti allekirjoitettava siirtoasiakirja kaikkien osapuolten sähköposteihin napin painalluksella
Tietojen älykäs liikkuminen järjestelmien välillä – ZeroWaste –ohjelmistomoduulit ovat integroitavissa rajapintaratkaisujen avulla muihin tieto- ja laskutusjärjestelmiin, jolloin tuetaan jo mahdollisesti olemassa olevien ohjelmistojen käyttöä

Implementation

Digitaalinen ZeroWaste-siirtoasiakirja on helposti käyttöönotettava mobiilisovellus siirtoasiakirjojen hallintaan. ZeroWaste Siirtoasiakirjan avulla siirtoasiakirjat ovat helposti saatavilla sähköisessä muodossa. Se on helppokäyttöinen ja ketterä sovellus, joka on suunniteltu kuljettajan käyttökokemus edellä, joten käytön oppii nopeasti.

Yksinkertaisimmillaan kuljettajat luovat mobiilisovelluksessa siirtoasiakirjat, jotka tallentuvat kuljetusliikkeen järjestelmään. Siirtoasiakirjat voidaan lähettää asiakkaalle tai materiaalin vastaanottajalle kuljettajan tai toimistohenkilö­kunnan toimesta. Automaattisesti pilvipalveluun arkistoituvat ja sähköisesti allekirjoitetut siirtoasiakirjat ovat helposti haettavissa eivätkä pääse katoamaan.

Siirtoasiakirjoista on helppo koota sähköinen raportti jätemääristä (sis. EWC koodit) tai muista halutuista tiedoista, kuten esim. asiakaskohtaiset koonnit, työmaaraportit tai kullekin käsittelylaitokselle toimitetut tonnimäärät. Palveluun on myös mahdollista räätälöidä raporttipohjia organisaation tarpeiden mukaan.

Other Climate Planet Acts