Jäsenetu FiBS ry:n jäsenille – Varaa ilmainen konsultointi Tammikuun aikana.

Vahvista yrityksesi parhaimmat kestävän kehityksen teot alan huippuasiantuntijoilla. Tule mukaan nostamaan suomalaisyritysten kestävät toimintatavat maailmankartalle.

The Planet Company on uusi nopeasti kasvava yhteisöpalvelu, jossa aidosti vaikuttavat ja asiantuntijoiden vahvistamat kestävät yritysteot saavat näkyvyyttä ja josta käsin ne voivat levitä laajempaan, jopa maailmanlaajuiseen käyttöön.

Juuri nyt kokoamme suomalaisten edelläkävijä-yritysten tekoja yhteiselle alustalle.

Palvelussa voi jakaa kestävät yritysteot uskottavasti ja läpinäkyvästi asiakkaille, henkilöstölle, työnhakijoille, ja muille yrityksille opittavaksi. Kategorioita ovat esimerkiksi Climate, Biodiversity, Equality & Diversity ja Responsible Use of Data and AI.

Jokainen teko linkittyy myös YK:n SDG-tavoitteisiin.

The Planet Companyn kansainvälinen lanseeraus tapahtuu vuoden 2021 YK:n ilmastokokouksen yhteydessä Glasgowssa. Yhteisössä ovat jo mukana mm. DNA, Vaisala, Vincit, Avidly ja OP Ryhmä.
Planet Company -yhteisö on Suomen nopeiten kasvavin vastuullisten yritysten yhteisö, ja mukaan on lähtenyt lyhyessä ajassa jo 100 suomalaista yritystä eri toimialoilta. Tutustu jo julkistettuihin yli 60:een Planet Act -yritystekoon tästä.

Merkittävä lisäarvo jokaiselle FiBS:n jäsenelle, jonka teko hyväksytään mukaan:

Jokainen hyväksytty teko saa asiantuntija-arvion ja -lausunnon kestävän kehityksen huippuasiantuntijoilta. Asiantuntijoita on The Planet Company -yhteisöpalvelussa mukana n. 11 000, mm. YK:n alaisen Sustainable Energy for All:n asiantuntijoita, sekä Suomesta mm. Sitrasta. Lausuntoa voi käyttää vapaasti omassa viestinnässä ja sosiaalisessa mediassa.
Planet Company -yritystilin avaaminen, ja kahden teon jakaminen yhteisöpalvelussa on FiBS:n jäsenille ilmaista.

Osallistuminen on vaivatonta:

 

Varmista osallistuminen ja hyödynnä jäsenetu luomalla yrityksellenne tili tästä: https://staging.planetcompany.com/sign-up/

Sovi kanssamme 30-minuutin konsultointi tekojen valintaan, tai lähetä teko suoraan meille kirjautumalla sisään omilla Planet Company -tunnuksilla, klikkaamalla “Create new Planet Act” ja seuraamalla ohjeita. Olemme tämän jälkeen yhteydessä.

 

Esimerkki hyväksytystä asiantuntijoiden vahvistamasta Planet Act -yritysteosta: Vaisala – Uusiutuva sähkö.

Sovi kanssamme maksuton konsultointi, ja tule mukaan tekemään parempaa huomista teko kerrallaan!

 

Jussi Korpikoski
Impact Agent & CEO

jussi@planetcompany.com

p. +358 40 537 5797

 

Matti Miettinen
Impact Agent & CXO
matti@planetcompany.com
p. +358 44 023 0979

 

Anna Hakulinen
Impact Agent
anna@planetcompany.com
p. +358 449767066.

 

 

 

Partners