News
The Planet Company sai ELY:ltä kehittämisavustuksen

The Planet Company aloittaa ELY-hankkeen yhteisöpalvelun liiketoiminta- ja myyntimallin kehittämiseen. Hanke kestää n. 12 kuukautta, ja se toteutetaan tiiviissä yhteistyössä kumppanien ja asiakkaiden kanssa. Hankkeeseen saatu rahoitus on tyypiltään ELY:n kehittämisavustus.

Hankkeessa kehitetään Planet Company -yhteisöpalvelun liiketoiminta- ja myyntimallia tukemaan palvelun skaalautumista. Keskeisenä asiana kehitetään asiakkaan asiakaskokemusta, palvelupolkua, myyntiprosessia ja työkaluja (HubSpot, WordPress ym.) palvelun löytämisestä Planet Company – yritystilin avaamiseen ja maksullisen tuotteen ostamiseen ja jälkihoitoon. Lisäksi kehitetään yrityksen myytäviä tuotteita ja niiden sisältöjä tukemaan entistä paremmin tuotteen online-myytävyyttä. Hanke toteutetaan hyödyntäen omia resursseja, kumppaneita sekä valittuja asiakkaita testaukseen ja pilotointiin.

Hankkeen kautta yritys pystyy tekemään The Planet Company -yhteisöpalvelusta tehokkaammin myytävän ja skaalautuvan. Hankkeen kautta yrityksen resursseja voidaan kohdentaa entistä paremmin kriittiseen yritysyhteisön / pipelinen kasvattamiseen, koska pystymme hankkeen jälkeen tekemään myyntiä tehokkaan ja automatisoidun (online) myyntimallin ja -prosessin avulla.