Social
Health and Well-being

Nestlé – Nestlé for Healthier Kids iltapäiväkerhot

Nestlé for Healthier Kids (N4HK) iltapäiväkerhot jatkuvat myös 2022! N4HK on Nestlèn ja Suomen Urheiluliiton yhteistyöohjelma. Sen tavoitteena on lisätä koululaisten liikkumista yleisurheilun kautta ja tietoa terveellisestä ravinnosta.

No value
Total impact 0 See all »
No value
Total impact 0 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Claim this Act
Is this your company's Act? Sign up and claim this Act to make it yours.

Purpose

Koulun jälkeen organisoitavan Yleisurheileva iltapäiväkerhon 10 toimintakertaa haastavat lapset mukaan hyppäämisen, heittämisen ja juoksemisen monipuoliseen maailmaan. Paikallisen yleisurheiluseuran ohjaajat toteuttavat kerhon koulun tiloja hyödyntämällä. UKK-instituutin Terve Koululainen -hankkeen oppien mukaisesti lapset saavat kerhossa myös asiantuntevaa tietoa ravinnosta.

Results

Suomen Nestlén ja Suomen Urheiluliiton SUL:n seitsemän yhteistyövuoden aikana 7000 lasta on osallistunut yleisurheilupainotteisiin iltapäiväkerhoihin ja 56000 lasta aktiivisuushaasteisiin, jotka molemmat kannustavat lapsia liikuntaan ja terveellisiin ruokavalintoihin.

Implementation

N4HK -ohjelma toimii maailmanlaajuisesti ja Suomessa sitä on toteutettu vuodesta 2014 alkaen vuosittain 20 paikkakunnalla. Suomen Urheiluliitto (SUL) organisoi ohjelman Suomessa. Ohjelman ravintoasiantuntijana toimii UKK-instituutin Terve koululainen -hanke.

Vuonna 2022 ohjelma toteutetaan 20 paikkakunnalla. Ohjelman paikallisina toteuttajina toimivat Suomen Urheiluliiton jäsenseurat. Nyt keväälle 2022 on valittu 12 seuraa toteuttamaan Nestlén yleisurheilukerhoja iltapäivätoimintona.

Other Health and Well-being Planet Acts

Partners

Your current shadow instance is ""Staging"". Exit